Vil du hjælpe os på sociale medier?

 

Har du liket vores lokale sider?

Ligesom HK Danmark og HK’s sektorer er vi i HK Østjylland også på de sociale medier, og vi vil gerne have din hjælp til at komme ud til flere lokalt.

Vi har Facebook-siden facebook.com/HKOestjylland og Instagram-siden instagram.com/hkoestjylland, hvor vi skriver om medlemsfordele, deler medlemshistorier og diskuterer emner, der er væsentlige for dit arbejdsliv.

 

Gør vores Facebook-side til en favorit

De fleste har mange venner på Facebook og har liket mange ting. Derfor er der kamp om pladsen i dit nyhedsfeed. Hvis du gerne vil se vores opslag, kan du markere vores side som en favorit. Det tager under et minut.

  • På computeren skal du blot gå ind på ovenstående side, trykke på de tre prikker øverst, vælge følgeindstillinger, vælge favoritter. Her kan du også vælge, om du vil have en notifikation, når vi poster noget nyt.

  • På telefonen skal du gå ind på siden, trykke på de tre prikker øverst, vælge Følger/Følgeindstillinger, trykke på Standardindstilling ud for Nyheder og vælge Favoritter. Her kan du også vælge, om du vil have en notifikation, når vi poster noget nyt.

 

Vores formænd er også på Twitter

Følg fællesformand for HK Østjylland, Jesper Thorup

Følg formand for HK Privat Østjylland, Søren Sørensen

Følg formand for HK Handel Østjylland, Cliff Præstegaard

Følg formand for HK Kommunal Østjylland, Hans-Henrik Hansen

Følg formand for HK Stat Østjylland, Bent Klim Johansen