Efter regeringens delvise nedlukning af Nordjylland torsdag aften, har formand i HK Handel Nordjylland en særlig hilsen til de berørte medlemmer. 

Kære medlem af HK Handel Nordjylland

Vi er kede af situationen i Nordjylland og den usikkerhed, det skaber for jer.
Statsministerens pressemøde i går aftes om nedlukning af 7 kommuner i Nordjylland berører rigtig mange HK Handel arbejdspladser – og dermed jer.

Hvis du ikke er bekendt med de nordjyske restriktioner, kan du se dem på coronasmitte.dk - særligt for Nordjylland. (Linket er udløbet pr 15/1 2021)
Du skal være opmærksom på, at nogle af dem først træder i kraft på mandag den 9. november.

Som ansat har du som udgangspunkt pligt til at møde op på arbejdspladsen. Hvis du ikke allerede har taget kontakt til din arbejdsgiver, så opfordres du hermed til at kontakte din arbejdsgiver og bede om en melding på, hvordan du skal forholde dig i den givne situation.

Beslutningen om nedlukningen giver helt sikkert igen mange udfordringer både i arbejdslivet og privat. Lige nu er der en del uklarheder, men vi arbejder i HK på at skabe mest mulig klarhed. Vi vil løbende opdatere vores hjemmeside med den særlig FAQ om corona i Danmark

Du skal derfor vide, at vi naturligvis hjælper dig med de spørgsmål, du måtte have omkring dit arbejdsliv. Du kan ringe til din lokale afdeling, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp på tlf.: 7011 4545. Lige nu ligner situationen meget nedlukningen i marts, men der kan derudover også være andre uafklarede spørgsmål.

Så snart vi har nye vigtige informationer, holder vi jer orienterede. Vi vil gøre, hvad vi kan for at rådgive dig i denne særlige situation.

Mange venlige hilsner

Kate Ziegler, Formand for HK Handel Nordjylland