Julehilsen

Året 2020 blev desværre langt fra, som vi havde troet og håbet på. Vi har måtte aflyse mange arrangementer og har ikke kunnet ses på grund af corona-situationen. Arrangementer og samvær har været savnet meget. Vi håber, at 2021 på mange måder bliver et bedre år.

Som I sikkert ved, har HK Nordjylland de seneste år udsendt en seniorbrochure to gange årligt med arrangementer. Den ene i forsommeren, den anden lige inden jul. Vi har denne gang sammen truffet en beslutning om at udskyde seniorbrochuren til midten af januar. Men vi har allerede mange spændende arrangementer i støbeskeen. Dem vil I kunne læse meget mere om, når seniorbrochuren til januar lander i din mailboks.

Vi håber, at Coronaen er på retur i januar, hvor vi den 12. januar 2021 kl. 9.30-12.00 i afdelingen vil holde en hyggeformiddag med rundstykker mv. Her skal vi bare snakke og hygge, måske mindes gamle dage og måske komme med et bud på fremtiden. Arrangementet er gratis. I kan tilmelde jer til Inger Borg Krogh på tlf. 2323 1068 senest den 6. januar 2021. Bliver vi for mange i forhold til restriktionerne, flytter vi til Medborgerhuset.

 

Pas godt på jer selv og hinanden.

Mange varme julehilsener fra
HK Seniorer Mariagerfjord-Vesthimmerland