Denne uges spørgsmål (2. søndag i advent):

I 2000 fusionerede Jernbaneforeningen med HK og Brancheafdelingen Trafik & Jernbane blev etableret i HK med en plan for 10 år, hvorefter at der skulle ske fuld integration i HK. I 2009 besluttede man imidlertid, at det gav god mening at fortsætte med Brancheafdelingen, så aftalen blev forlænget. Sidste år besluttede Brancheafdelingens bestyrelse så enstemmigt, at en fuld integration var ved at give god mening for alle og arbejdet med dette blev derfor igangsat. Den 30. juni 2021 nedlægges Brancheafdelingen og alle medlemmer vil derefter have tilknytning til en af de 7 regionale HK afdelinger.Det har været et stort fokus for alle i arbejdet med integrationen, at ingen medlemmer kommer til at mærke nogle gener af denne integration og at alle tillidsvalgte fortsat kan få god faglig sparring fra Danmarks næststørste fagforening.

Spørgsmål:

Hvornår integrerer HK Trafik & Jernbane med HK?

A: I år 2000

B: I år 2019

C: I år 2021

Det korrekte svar er:

C: I år 2021

Vinderne af gavekort for to personer til Hotel Christiansminde er:

Erhvervsaktive medlemmer:
Michael Hansen - Chef & Lederkredsen
Lotte Stryhn - Kommercielkredsen
Susanne Jacobsen - Kommercielkredsen

Medlemmer af Foreningen af Rådighedslønnere og Servicemedlemmer er:

Ole Gold
Søren Friis

Stort tillykke til vinderne. Vinderne vil modtage mail direkte fra HK Trafik & Jernbanes sekretariat med deres præmie.

Næste uges spørgsmål til 3. søndag i advent kan I finde på HK Trafik & Jernbanes hjemmeside.