Nogle har allerede gjort det, og flere vil gøre det: Klubgeneralforsamlinger er i disse coronatider forvist til digitale fora, hvor vi kan være sammen på tryg afstand af hinanden.

HK lancerer nu en række værktøjer, som forhåbentlig kan gøre JERES klubgeneralforsamling til et virtuelt hit.

Ud over en drejebog til, hvad man skal tænke på under planlægning, kan din klub også få gavn af vores licens til værktøjet Eventbuizz. Med Eventbuizz kan I gennemføre sikre virtuelle afstemninger samt tjekke deltagere ind, dele materiale med mere. Har I ikke brugt Eventbuizz før, er der mulighed for at få en medarbejder fra HK til at assistere under jeres virtuelle generalforsamling, så alt går glat og uden stress. 

Drejebog til at planlægge og afvikle generalforsamling - inkl. brug af værktøjet Eventbuizz.

Manual til Eventbuizz.

Guide til deltagerne, så de får en bedre oplevelse.

Vil du vide mere - og måske have hjælp? Tag fat i din organiser, så lægger I en plan sammen! 

Læs HER, hvordan det gik, da Laborantklubben på Novo Nordisk afholdt virtuel generalforsamling. Du kan både læse reportage fra generalforsamlingen og interviews med tre deltagere om plusser og minusser ved oplevelsen.