Portræt af René Tvile, rekrutteringspartner i HK JobBørs

René Tvile, rekrutteringspartner i HK JobBørs.

2020 har været et år præget af stor usikkerhed – ikke mindst på arbejdsmarkedet. Adskillige virksomheder har været ramt af nedlukninger, og på trods af lønkompensation, midlertidig arbejdsfordeling og andre muligheder i de hjælpepakker, som regeringen har forhandlet med arbejdsmarkedets parter, fylder bekymringen for at miste jobbet hos mange.

Og det er en reel bekymring. I oktober 2019 lå ledighedsprocenten blandt HK Sjællands medlemmer på 4,8 %, og i oktober 2020 var den steget til 7,0 %.

Heldigvis er der hjælp at hente.

HK JobBørs har et samarbejde med lokale virksomheder om at matche kandidater med ledige stillinger. Når en virksomhed henvender sig med et ledigt job, finder René Tvile fagrelevante kandidater til stillingen, blandt andet via HK JobBørs’ CV-database.

- HK’s medlemmer har mulighed for at oprette deres CV, uanset om de er ledige eller i job. På den måde kan de komme foran i køen, når en virksomhed søger medarbejdere, fortæller René.

En nem løsning i høj kvalitet

Fordelen for virksomhederne er, at René fra HK JobBørs kan hjælpe med at udvælge kandidater.

- Ansættelsesprocesser kan være en ressourcekrævende opgave. Vi letter virksomhedernes arbejde ved at hjælpe med alt fra den første fremsøgning af fagrelevante kandidater til gennemførelse af hele rekrutteringsprocessen. Vores styrke er, at vi kender virksomhedernes behov og HK’ernes styrker, kompetencer og udviklingsmuligheder, fortæller René.

Opret dit CV allerede i dag – måske er det dig, der matcher den næste jobordre.

Få mere at vide om HK JobBørs Sjælland og se også nyheden HK Jobbørs – det er helt genialt