Fra sidste års fejring i Kolding

Hidtil har HK Sydjylland kunnet sige tak til afelingens jubilarer for mange års tro og loyalt medlemskab ved et hyggeligt arrangement, hvor de fremmødte fik en gave for at markere lejligheden. Desværre har coronavirus sat en stopper for den næste række arrangementer, som skulle have fundet sted i januar 2021, for alle dem, der havde jubilæum i 2020.

Det er ikke forsvarligt at afholde arrangementer på kryds og tværs, og der er også forsamlingsforbuddet at tage hensyn til. Vi kan simpelthen ikke samles lovligt.

Derfor vil HK Sydjylland sende jubilæumsgaven med posten til alle de medlemmer, som har rundet 25, 40, 50, 60, 70 og 75 års uafbrudt medlemskab. Man behøver ikke at gøre noget – medlemskartoteket har styr på datoerne. Den første udsendelse vil være til alle jer, der har haft jubilæum i 2020, og fremadrettet vil vi månedsvis sende ud til jer, som har jubilæum i løbet af året. Det gode ved den nye ordning er, at nu vil der også være en gave til dem, som ikke kan møde frem på en bestemt dag eller et bestemt tidspunkt.

HK er ikke til for medlemmerne. HK er medlemmerne. Vores styrke er vores fællesskab - at vi er til for hinanden - det er vores hjerteblod. Det ved jubilarerne bedre end de fleste, og det glemmer HK Sydjylland aldrig. Corona eller ej.