Efter nytår genoptager HK Kommunal TR-undervisningen på Christiansminde. Dog således at hvert kursushold deles i to med hvert sit lokale, så vi kan overholde forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer (inkl. underviser) pr. lokale. Ordningen er foreløbig planlagt til at fungere indtil udgangen af februar. Det vil sige, at HK Kommunal forventer at gennemføre to modul 1-kurser, to modul 2-kurser og et modul 3-kursus.

De to undervisningslokaler vil ligge i tilknytning til hinanden med videotransmission mellem lokalerne. På den måde kan deltagerne på nogle områder stadig opleve sig som en del af ”rigtigt” kursushold, og underviserne kan aftale at udnytte denne mulighed til at fx at undervise hele holdet fra det ene lokale. Vi vil forinden arbejde en del med den praktiske planlægning, så det bliver spændende at afprøve de forskellige muligheder.

Ud over de generelle regler og formaninger om social afstand og håndhygiejne skal vi støtte os til nogle specifikke guidelines med henblik på at gøre alt, hvad vi kan for at minimere smitterisiko. Morgensang vil være suspenderet i den samme periode, altså januar og februar.

Du kan trygt tage på kursus

Din sikkerhed og bekæmpelse af covid-19 betyder meget for os. Derfor følger vi alle gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så din undervisning og dit ophold foregår forsvarligt. Vi tager løbende højde for nye restriktioner – det gælder antal af kursister i samme rum, udluftning, afspritning og afstand. Ligesom vi vælger kursussteder, der til enhver tid følger alle anbefalinger og krav til hotel- og konferencevirksomheder i den fælles kamp om at forhindre smitte.

Hvad betyder det for undervisningen?

Som nævnt vil kursisterne i den kommende tid blive delt i to grupper og undervist i to lokaler. Det sker for at sikre, at der inklusiv underviser maksimalt er 10 personer til stede i hvert lokale med god afstand til hinanden. Via storskærme vil vi sørge for fælles oplæg og diskussion med den anden gruppe, så man følger undervisningen sammen.

Hvad betyder det for opholdet?

På kursusstederne gælder afstandskravet på 1 meter, og når man færdes uden for undervisningslokalet, skal der bæres mundbind. Det gælder også i restauranten.

Hvad skal man huske at tage med hjemmefra?

Husk at medbringe mundbind og en masse godt humør. Vi glæder os til at komme i gang igen og møde en masse glade kursister.