genrebillede, indgang, HK Hovedstaden

#MeToo og forebyggelse af seksuelle krænkelse har topprioritet. Derfor gennemfører HK Hovedstaden i øjeblikket en meget omfattende undersøgelse, der som noget nyt også inkluderer krænkelser af LGBT+-personer, dvs. personer med anden seksuel orientering end heteroseksuel. Undersøgelsen gælder alle erhvervsaktive medlemmer.

Som erhvervsaktivt medlem af HK Hovedstaden vil du derfor snart modtage en mail med link til undersøgelsen.

Emnet er vigtigt for det psykiske arbejdsmiljø på alle HK-arbejdspladser i Hovedstaden. Derfor håber vi, at flest mulige vil bruge ca. 10 minutter på at svare på spørgsmålene – også selv om man måske ikke selv har haft oplevelser med krænkelser.

Undersøgelsen gennemføres af Oxford Research og er 100 procent anonym. Ingen svar kan føres tilbage til det enkelte medlem. Alle svar håndteres og behandles fortroligt og udelukkende af Oxford Research og kommer derfor aldrig i nærheden af HK’s medlemssystem.

Alle svar slettes umiddelbart efter brug, så der kun er klynger af ikke-personhenførbare data tilbage, hvor ingen kan genkendes.