Har du et personligt tillæg, og har din arbejdsgiver modregnet i det? HK Handel og tillidsrepræsentanterne i SBL er blevet gjort opmærksomme på, at flere har oplevet modregninger i deres personlige tillæg. Modregningerne skulle være sket med lønnen for december.

- Tillægget er en individuel vurdering, og det skal være sagligt begrundet og meddeles ved en samtale mellem arbejdsgiver og den enkelte medarbejder. Vi hører, at arbejdsgiverne modregner i tillæggene uden at orientere efter reglerne, siger Birgitte Hesselbjerg, som er landsklubformand for Selvstændige Brugsers Landsklub (SBL) i HK Handel.

Hun opfordrer derfor alle medlemmer, der har fået reguleret deres tillæg, til at tage fat i en tillidsrepræsentant.

- Vi vil gerne vide, hvordan det er foregået, for noget tyder på, det ikke helt foregår, som det skal, siger hun.

Har du ikke en tillidsrepræsentant, skal du tage fat i din lokale HK-afdeling på tlf. 7011 4545.