PKA er klar med tre nye webinarer målrettet tillidsrepræsentanter.

Webinar 1: Arv og begunstigelse. Ved du, hvem der får pengene fra din pension, når du dør?

Bliv klogere på, hvordan du som tillidsrepræsentant kan opfordre dine kolleger til at tage stilling til, hvem der skal have eventuelle udbetalinger fra pensionsopsparingen – og hvordan de skal registrere det. PKA klæder dig på til, at du bedst muligt kan hjælpe dine kolleger med gode råd om, hvornår de bør få rådgivning fra PKA om begunstigelse – og måske en advokat i forhold til arv og testamente.

  • 9. feb. 2021, kl. 16.30 - 17.30 eller
  • 10. feb. 2021, kl. 08.00 - 09.00

Webinar 2: Fleksibel tilbagetrækning – en blid overgang til seniorlivet

Med fleksibel tilbagetrækning har man mulighed for at få en blid overgang fra arbejdsliv til seniorliv. Hør mere om de forskellige muligheder.

  • 17. marts 2021, kl. 16.30 - 17.30 eller
  • 18. marts 2021, kl. 08.00 - 09.00

Webinar 3: OK21 – hvad betyder det for pensionen?

Snart slutter overenskomstforhandlingerne. Allerede nu inviterer PKA til inspirationswebinar på den anden side af forhandlingerne. Bliv klogere på de vigtigste ting, du som tillidsrepræsentant skal vide, når kollegerne spørger ind til OK21’s betydning for pensionen. 

  • 26. maj 2021, kl. 08.00 - 09.00 eller
  • 27. maj 2021, kl. 16.30 - 17.30 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig webinarene på pka.dk/tillidsrepraesentant. Husk du skal være logget ind med NemID for at tilmelde dig.

Det er muligt, at ansøge om tabt arbejdsfortjeneste hos PKA for den tid du bruger på webinaret (maks. en halv arbejdsdag). Det mest almindelige er, at din arbejdsgiver søger refusion direkte gennem PKA. Blanket til brug for refusion af tabt arbejdsfortjeneste fremsendes før mødet på mail til tilmeldte kursister.

Nyhedsbrev fra PKA til tillidsrepræsentanter

Som noget helt nyt lancerer PKA et nyhedsbrev til tillidsrepræsentanter. Første nyhedsbrev bliver sendt 1. februar 2021, og derefter vil det udkomme 4-6 gange årligt. Det vil indeholde relevant information og gode råd om pension og forsikring, når man skal udfylde rollen som tillidsrepræsentant. Det kan fx være råd om situationer som sygdom eller skilsmisse, hvor tillidsrepræsentanten bør tænke på pensionsordningen for at støtte sin kollega bedst muligt.

PKA har desuden oprettet et nyt univers, som løbende vil blive opdateret med al relevant information for tillidsrepræsentanter om pension og forsikring. Det er også på denne side, man kan tilmelde sig nyhedsbrevet TR-Nyt: pka.dk/for-tr/