Forhåbentlig kan man snart igen byde velkommen til de fysisk fremmødte deltagere på Modul 1 på TR-grunduddannelsen. Coronatiden har krævet, at HK Kommunal har skullet tænke ud af boksen med oplæg, temadage, møder og kurser.

På denne baggrund er der udviklet et Modul 0, som er et lille virtuelt tilbud til dig, der venter på at kunne deltage fysisk på Modul 1. Det første afvikles 27. januar og er allerede fyldt op. Derfor er der nu lavet yderligere to kurser: 

  • Den 15. februar 2021 kl. 10:00 - 12 ca. (kursusnr. 2045-21-03)
  • Den 15. februar 2021 kl. 13:00 - 15 ca. (kursusnr. 2045-21-04)

Sidste tilmeldingsfrist den 4. februar. Du tilmelder dig ved at sende en mail til HK’s kursusafdeling: kursusafdelingen@hk.dk  – husk at anføre din fødselsdato og kursusnr.

Efterfølgende får du sendt en bekræftelsesmail på din tilmelding. Inden kursusstart vil du modtage en mail med et link til Modul 0 på Zoom.

HK dækker udgifterne til tabt arbejdsfortjeneste ved deltagelse i Modul 0.

Som det fremgår vil Modul 0 vare ca. to timer, der omfatter fem små oplæg og et lille gruppearbejde. Emnerne er: 

  • Digitale hjælpeværktøjer
  • Lokal Løn
  • Kompetencefonden
  • TR – Roller og Rettigheder og Corona.

En god times tid vil blive brugte på disse emner, hvorefter der i grupper med hver deres konsulent kan udveksles erfaringer og besvares spørgsmål. Bemærk , at der ikke er tale om decideret undervisning, men opmærksomhedspunkter i TR-arbejdet her og nu. 

Tænk gerne over, om du har nogle emner eller spørgsmål til gruppeprocessen. Har du en særlig faglig udfordring, som kan inddrages i forløbet, må du gerne skrive om den i en mail til Ole Gregersen i god tid inden den 15. februar 2021.

Har du spørgsmål, ringer du til: Ole Gregersen, HK Kommunal, på tlf. 40 20 43 53 eller skriver en mail til: ole.gregersen@hk.dk. Bemærk: Du kan ikke tilmelde dig hos Ole.