kontorarbejdsplads

Formålet med konferencen er at synliggøre kontorarbejdets arbejdsmiljø og give inspiration og vejledning til at handle på det. Du får mulighed for at deltage i spændende oplæg, debatter og virtuelle workshops.

Målgruppen er ledere, arbejdsmiljø- eller tillidsrepræsentanter, medarbejdere på en kontorarbejdsplads og interne arbejdsmiljø- og HR-konsulenter med fokus på at fremme godt arbejdsmiljø på kontorarbejdspladser. Deltag gerne flere fra samme arbejdsplads.

Konferencen handler om, hvordan man skaber et godt arbejdsmiljø på kontorarbejdspladser, der både tilgodeser de ergonomiske forhold og sikrer variation i jobbet.

Læs BFA's artikler og få indblik i baggrunden for konferencen

Konferencen er rettet mod alle typer af kontorarbejdspladser og afholdes i et samarbejde mellem BFA Handel, Finans og Kontor og BFA Velfærd og Offentlig administration.

Tilmeld dig nu hos BFA