Vi får nemlig besøg af Peter Hartzbech, der er administrerende direktør i firmaet iMotions.

iMotions er en platform, der kan samle input fra blandt andet øjentracking, puls og klik-aktivitet – data som så kan bruges til forskning, til markeds-research, til usability-testing, og så videre.

Peter startede firmaet for 17 år siden, og har primært boet i Boston, blandt andet fordi nogle af firmaets vigtigste kunder er forskerne på de store amerikanske universiteter.

Nu er han dog hjemme i København igen, hvor iMotions har HQ på Vesterbro. Fra en mikrofon på kontoret fortæller han om biosensorer, følelses-tracking, markeds-research og ikke mindst forskning i alt fra Alzheimer’s til angst.

Til sidst er der som sædvanlig tiprunde, med både bøger, film og spil.

 

Links

Uptime – korte referater af bøger og dokumentarfilm

iMotions

iMotions mobilplatform er i beta – kom fx med på cykeltur

 

Tips

Adam: MTG Arena - nu til Mac, IOS og Android

Jeppe: Kevin Roose: Futureproof - om fremtiden for automatisering, på godt og ondt

Anders: Il Processo – The Trial. Italiensk retssals- og krimidrama på Netflix

Peter: “Du skal være far – og du har 40 uger til at fatte det” – bog om at være far

 

PRAKTISK


DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk