Vi har lavet en fælles DataSnak YouTube-playlist, med en masse videoer om data og teknologi og dimseri, som vi fortæller om diskuterer i studiet.

Videoerne kan ses på YouTube, og har vi samlet dem i en spilleliste, som vi deler via vores shownotes, hvis du har lyst til at kigge med enten mens vi taler eller senere…

Redaktøren er dog på skolebænken, så man må nøjes med Adam og Anders.

Adam har især kigget efter alternative input-metoder, og bevæger sig fra gammeldaws tastaturer til fingerringe, stemmestyring og meget mere.

Anders har valgt en håndfuld videoer, der allesammen kredser om Augmented Reality og Mixed Reality, som er superfascinerende men stadig virker lidt gumpetungt i praksis...

Derudover har vi selvfølgelig Smittestopdatering og et par tips til sidst, denne gang en podcast og en browser-extension til at håndtere de mange faneblade.

 

Links

 Vores YouTube playlist til DataSnak E119

 Coronapas-ballade

Steve Mann - "father of wearable computing"

 

Tips

Adam: Photography Daily-podcasten

Anders: Tab Space til Safari (macOS), eller OneTab, som dog fungerer bedre på Firefox, Brave, Chrome, etc.

 

 

PRAKTISK


DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk