Arbejdsmiljørådet er vært, når der i løbet af halvanden time på et webinar 27. maj 2021 skal uddrages erfaringer af tiden med corona i relation til arbejdsmiljøet på både private og offentlige arbejdspladser. Sidstnævnte er repræsenteret af Brøndby Kommune, Regionshospital Nordjylland og Hvidovre Hospital, der alle præsenterer gode eksempler på arbejdsmiljøinitiativer, som er opstået under coronapandemien.

Eksperterne på webinaret er Malene Friis Andersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og Kirsten Nabe-Nielsen fra Københavns Universitet, der undervejs vil reflektere over arbejdspladsernes erfaringer, og hvordan de i fremtiden kan komme andre til gode.

Webinaret styres af Nynne Bjerre Christensen, journalist med mange års erfaring fra blandt andet DR2’s nyhedsma¬gasin Deadline.

Arrangementet er for alle, som interesserer sig for arbejdsmiljø, uanset om man er medarbejder, leder, TR, HR-konsulent eller arbejdsmiljørepræsentant. På siden www.amr.dk/coronawebinar kan man frem mod webinaret opleve fortællinger fra blandt andet Skattestyrelsen og Hvidovre Hospital.

Tidspunkt

  • Torsdag 27. maj 2021 kl. 15-16.30

Tilmelding