Janne Glerup

Janne Gleerup holder oplæg på HK Kommunals webinar (Fotograf Jan M. Larsen).

 

Et fast arbejdssted med faste arbejdstider har i mange år været en velkendt norm for mange lønmodtagere. Ikke mindst den digitale udvikling betyder, at denne norm nu under forandring. Den seneste tid med udstrakt hjemmearbejde har skubbet til en udvikling, der kan samles i begrebet ”fleksibilisering”.

På HK Kommunals webinar for tillidsvalgte vil arbejdslivsforsker Janne Gleerup, Roskilde Universitet, holde oplæg med fokus på potentialer og udfordringer i fleksibilisering.  Hun går bag om tendensen og ind i konkrete eksempler for at identificere og drøfte væsentlige opmærksomhedspunkter ved fleksibel arbejdstid.

Webinaret er målrettet mod HK Kommunals tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, og som deltager får du mulighed for at udveksle erfaringer med andre tillidsvalgte. Efter dialog i mindre grupper bliver der mulighed for at dele refleksioner og spørgsmål med Janne Gleerup.

HK Kommunals næstformand Mads Samsing byder velkommen, og HK Kommunals formand Lene Roed afslutter webinaret.

Der er 60 pladser til rådighed. Bliver webinaret overtegnet, oprettes en venteliste. Hvis der er tilstrækkelig tilslutning, vil endnu et webinar med Janne Gleerup bliver overvejet. Tilmeldte på ventelisten vil i så fald få fortrinsret til at deltage.

Der udbetales tabt arbejdsfortjeneste ved deltagelse i webinaret.

Tid

Fredag den 21. maj 2021 kl. 12-14.30

Sted

Webinaret afholdes over den digitale platform Zoom.

Tilmelding

Du tilmelder dig via dette link: www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292240343