Først skal vi dog lige opdateres på hvad der er sket siden sidst. Jeppe er med i tusind udvalg og skriver dataopgaver, Adam køber og sælger kamerer, og Anders har investeret i en ny videolampe.

Men ellers skal det denne gang handle om så forskellige ting som AI-fodbold, dataspor efter et forsvundet passagerfly, og nedsmeltningen i det dansk-amerikanske firma Basecamp.

Vi får også lige tid til at spørge, om nogle af os har været på Clubhouse…

Til sidst er der som sædvanlig tiprunde – med fodboldspils, HBO-serie og en film-podcast.

Links

Jeppes nyhedsbrev – og Adams (og Anders skriver bare på sin blog…)

Clubhouse – nu også som Android. Men brugertallet er  faldet drastisk.

(PS.  Sådan sletter du din Clubhouse-konto, hvis du ikke gider mere).

Kunstig intelligens-superstjernerne i DeepMind hjælper hjemmeklubben Liverpool med dyb analyse af data fra både egne spillere og modstandere

PS:  Hvad er xG score?

 The Verge har dækket Basecamps nedsmeltning grundigt og fremragende

 Data-tracking af det forsvundne MH–370 passagerfly – ved hjælp af det lidet kendte WSPR-net

 

Tips

Adam: FIFA 21 til Xbox Ultimate – fodboldspil til både amatører og proffer

Jeppe: Mare of Easttown - serie på HBO med bla. Kate Winslett og Guy Pearce

Anders: Rewatchables – filmpodcast med gensyn

PRAKTISK
DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk