Corona ikke har forladt os, og derfor skal der forsat tages hensyn både til dig og vores medarbejdere. Det betyder at vi fortsat opfordrer alle til, at benytte de digitale muligheder, når du skal i kontakt med HK. Uanset om det handler om spørgsmål eller konkrete sager. Viser det sig at der er behov for et fysisk møde, så aftaler vi naturligvis et. På den vis får du ikke unødvendig ventetid, men er ventet når du kommer.

kontatk hk midt

Du kan kontakte os via. tlf. 7011 4545 (telefontid: hverdage kl. 8-17. Fredag dog til kl. 16.) eller skrive til os på mail: midt@hk.dk
 

Fysiske besøg:

Hvis din henvendelse ikke kan klares via tlf. eller mail, kan du her se åbningstider og adresser for vores 3 kontorer: https://www.hk.dk/omhk/afdeling/midt/adresser-og-aabningstider

Hvis du har behov for at besøge kontoret i Svendborg skal du altid booke tid før dit besøg. Du booker tid på tlf. 7011 4545 mellem kl. 9-15 på hverdage. Samtaledage i Svendborg er mandag, torsdag eller fredag. Dit besøg skal bookes senest dagen før kl. 13.00.

 

Med venlig hilsen ledelsen i HK Midt