Med den nye genåbningsplan kan vi endelig gemme mundbindet væk, undtagen i den kollektive trafik. Der er dog nogle enkelte retningslinjer, vi skal følge lidt endnu:

  • God håndhygiejne er fortsat vigtig. Derfor har vi opstillet håndsprit til fri afbenyttelse flere steder i husene.
  • Stolene i venteområderne er placeret med minimum 1 meters afstand.
  • Mange benytter normalt vores caféområder og låne-pc’er. Det er desværre ikke muligt lige nu.
  • Samtaler med besøgende kan igen foregå ved skrivebordet. Er det ikke muligt at holde mindst 1 meters afstand, foregår samtalen i stedet i et mødelokale. Gæstepladsen/mødelokalet bliver rengjort mellem hvert besøg.
  • Møder vil blive afviklet virtuelt eller med fysisk fremmøde. Fysiske møder foregår i et mødelokale, hvor det er muligt at sikre mindst 1 meters afstand mellem deltagerne. Lokalet bliver rengjort efter hvert møde, og deltagerne skal spritte hænder før og efter mødet.

Da nogle medarbejdere stadig arbejder hjemmefra, er det en god idé at aftale tid på forhånd, hvis du ønsker at træffe en bestemt person eller at undgå ventetid.

Har du brug for råd eller hjælp til fx at tjekke din ansættelseskontrakt, løn eller opsigelse, så husk, at du altid kan skrive til os eller ringe direkte og tale med en af vores faglige medarbejdere i åbningstiden. Du finder vores mail og direkte numre lige her

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen i vores huse.


Hvis du har symptomer

Vi kommer ikke på arbejde, hvis vi har de mindste symptomer på corona, og vi beder om, at du ikke besøger os, hvis du føler dig syg eller er i tvivl, om du er smittet.