Vi har fundet en håndfuld artikler om aktuelle data-emner, som vi deler med hinanden til diskussion i studiet i denne første af tre SommerSnak.

Adam har fundet en artikel om bitcoins fremtid, Jeppe ser på startupfirmaet TestGorilla, der laver datadrevne ansættelsesprocedurer, og Anders har fundet en amerikansk sag om vagtrobotter, der ikke ligefrem har haft en overvældende succesrate.

Til sidst i episoden kan man finde en lidt længere udgave af vores rundtur hos Dansk Datahistorisk Forening fra episode 124.

 

LINKS

Adams artikel om bitcoins fremtid

DataSnak ep 22 om Blockchain

El Salvador omfavner bitcoin

Version 2 om de svenske e-kronor

TestGorillas jobtest

Podcasten In Machines We Trust – to episoder om AI i HR

Vagtrobotternes tvivlsomme karriere

 

'

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk