Efter tiden med nedlukning, hjemmearbejde og distanceundervisning har kontoreleverne i den grad brug for at være fysisk sammen med andre elever for at udveksle erfaringer. Nogle har oplevet den forgangne periode som meget begrænsende, mens andre mere ser tilbage på en tiltrængt tænkepause.

Det får de lejlighed til at drøfte på HK Kommunals elevkonference i Svendborg 19.-20. november, hvor temaet handler om at blive klogere på sig selv og relationerne på arbejdspladsen. Og elever får kompetente oplægsholdere, bl.a. Svend Brinkmann, psykologiprofessor, forfatter og debattør, og Line Sander, ekspert i undervisning og studieteknik.

Tilmeldingerne er begyndt at indløbe, men der er plads til mange flere. Flere kommuner og regioner er endnu ikke repræsenteret blandt de tilmeldte. Det vil være et stort bidrag, hvis du som TR kan hjælpe med at udbrede kendskabet til konferencen og sørge for, at elever kan deltage.

Yderligere oplysning og tilmelding senest 23. oktober via denne side: www.hk.dk/omhk/sektor/kommunal/elevkonference (Linket er udløbet pr 26/1 2022)