Laborant, der skriver notater

Kurserne er tilrettelagt specielt til dig, der er laborant, bioanalytiker eller beskæftiget med andet laboratoriearbejde.

De foregår på Erhvervsakademi Sjælland, Maglegårdsvej 2 i Roskilde – undtagen de 2 kurser i proteinoprensning, som foregår på Zealand, Bredahlsgade 1A, Slagelse.

Se hele programmet herunder, og klik på linkene for at læse mere og tilmelde dig. Husk at skrive ønsket dato, hvis der er flere muligheder ved tilmelding.

T = Kursus uden øvelser – kun teori / P = Kursus med teori og praktiske øvelser


Kurser 2022

KURSUS
(UDEN TILSKUD)

TEORI/
PRAKSIS

DATO

PRIS

Bioteknologi
Bioinformatik
T 8.-9.2 7.495
Basal lægemiddellære
T 2.-3.3
7.495
PCR grundlæggende
T + P 10.3 4.995
Elektroforese
T 22.3
4.995
ELISA grundlæggende
T 5.4 4.995
qPCR og real-time PCR
T + P 20.4
4.995
DNA og RNA oprensning
T + P 21.4
4.995
Moderne DNA sekventering
T + P 22.4
4.995
Western Blot og SDS page
T + P 5.5 4.995
Grundlæggende kloningsteknik
T + P 10.-11.5 7.495
Celledyrkning – humane celler
T + P 15.-16.6
7.495
CRISPR – afholdes på
Panum Instituttet

T 13.9 4.995
Analytisk kemi
HPLC metodeudvikling
T 17.3
4.995
MS Massespektrometri
T 29.3
4.995
GC Teori
T 10.-11.5
7.495
GC hands on
12.5
4.995
HPLC teori
T 8.-9.6
7.495
HPLC hands on
P 10.6
4.995
Proteinoprensning på Äkta,
teori og strategi
  *NYT*
T 7.3 4.995
Proteinoprensning på Äkta,
hands on
  *NYT*
P 8.3 4.995
Mikrobiologi
Patogene bakterier i fødevarer
T 7.4 4.995
Det mikrobiologiske QC-LAB T + P 26.4
7.500
Vurdering af mikrobiologiske
analyseresultater i fødevare-
industrien

T 1.6
6.300
Statistik    
Statistik grundlæggende
T 19.5 4.995
Andet
Laboratorieberegninger
T 15.-16.3
7.495
Mærkning efter CLP
T 20.4 +
5.5
7.495
ISO 17025 Akkreditering
T 26.4 4.995

Akademiuddannelser 2022

(Deltidsuddannelser med fremmøde en gang om ugen)

UDDANNELSE (M. TILSKUD)

DATO 

PRIS
AU Proces-, Laboratorie- og Fødevareteknologi
Fødevaresikkerhed (industriel)
– aften, eksamen 28.6

1.3-14.6
8.700
Fødevareteknologi – aften,
eksamen 28.6
1.3-14.6 8.700
Forsøgs- og projektstyring,
aften, eksamen 16.6

3.3-2.6 8.700
Mikrobiologi – dag, eksamen 18.5
30.3-4.5
5.300
Bioteknologi – aften,
eksamen 29.6

6.4-15.6 8.700
AU Hygiejne og rengøringsteknik
Hygiejne og rengøringsteknik,
grundlæggende, dag eksamen 19.5
3.3-5.5
7.800
Rengøringsledelse og kommuni-
kation, dag, eksamen 26.5
10.3-12.5 7.800
AU Ernæring
Ernæring og sundhed, dag,
eksamen 15.6

2.3-1.6 6.800
Økologi og bæredygtighed,
dag, eksamen 22.6

4.3-8.6 6.800
Fødevaresikkerhed (detail),
dag, eksamen 16.6

24.3-2.6 6.800

Du kan også lige nå at hoppe med på et kursus i efteråret 2021:


Kurser 2021

KURSUS
(UDEN TILSKUD)

TEORI/
PRAKSIS

DATO

PRIS

Bioteknologi
qPCR og real-time PCR
T + P 4.10
4.995
DNA og RNA oprensning
T + P 5.10
4.995
Elektroforese T 28.10 4.995
ELISA grundlæggende T 3.11 4.995
Grundlæggende kloningsteknik
T + P 17.-18.11 7.195
Western Blot og SDS page
T + P 23.11 4.995
Celledyrkning – humane celler  T + P 30.11-1.12 7.195 
Analytisk kemi
MS Massespektrometri
T 12.10
4.995
GC Teori
T 8.-9.11
7.195
GC hands on
10.11
4.995
HPLC teori
T 14.-15.12
7.195
HPLC hands on
P 16.12
4.995
Mikrobiologi
Patogene bakterier i fødevarer
T 2.11 4.995
Vurdering af mikrobiologiske
analyseresultater i fødevare-
industrien

T 16.11
6.000
Statistik    
Statistik grundlæggende
T 26.10 4.995
Andet
Laboratorieberegninger
T 13.-14.10
7.195
Mærkning efter CLP
T 27.10 +
11.11
5.100
ISO 17025 akkreditering
T 2.12 4.995

Har du spørgsmål?

Kontakt konsulent Kaj Reiter på tlf. 5076 2669 eller kare@zealand.dk

Overvejer du uddannelse? Få overblik over dine muligheder her på HK.DK