Inger Stranddorf

Inger Stranddorf er kandidat til posten som afdelingsformand for HK MidtVest i april 2022


Medlemmerne af HK MidtVest skal vælge ny afdelingsformand på repræsentantskabsgeneralforsamlingen i fagforeningen 27. april 2022, og nu har Inger Stranddorf meldt sig på banen som kandidat.

Nuværende afdelingsformand Marianne Køpke kan ikke genopstille, da hun med sine 67 år har passeret aldersgrænsen for medlemsvalgte politikere i HK. Marianne Køpke har været formand for HK MidtVest siden 2018.

- Marianne har ydet en kæmpe indsats, og jeg er hende meget taknemmelig for hendes dybe engagement og ihærdige arbejde for HK, udtaler Inger Stranddorf, og fortsætter:

- Efter mange overvejelser i de seneste måneder har jeg besluttet, at jeg er kandidat til posten som afdelingsformand i HK MidtVest. Jeg har mod på og stor lyst til at løfte opgaven og ved samtidig også, at det er en stor udfordring, som kræver mit helhjertede engagement. Mit kandidatur har været drøftet i formandsgruppen her i HK MidtVest, og jeg er glad for at kunne sige, at der er opbakning til mit kandidatur fra afdelingens øvrige formænd.


Inger Stranddorf er 60 år gammel og har været formand for HK Privat MidtVest på fuld tid siden 2010. Før det var hun formand ved siden af sit job som bogholder i FOA i Holstebro fra midt i 1990’erne. 
Inger Stranddorfs faglige engagement i HK rækker helt tilbage til hendes elevtid hos Pippi Børnetøj i Herning først i 1980’erne.


Det er på repræsentantskabsgeneralforsamlingen 27. april 2022, der skal vælges ny formand. Repræsentantskabet udgøres af medlemmer fra de fire faglige sektorer i HK MidtVest: Handel, Kommunal, Stat og Privat. På sektorernes generalforsamlinger, der afvikles i marts 2022, udpeger de fremmødte medlemmer delegerede til repræsentantskabet.

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.