Vi taler med Carl Johan Rising fra Too Good To Go, en app der lader brugerne købe overskudsmad fra cafeer, hoteller, supermarkeder og så videre - i kampen mod madspild.

Han fortæller især om hvordan firmaet bruger data til at finde de helt rigtige "lykke-madposer" til brugerne.

Der bliver dog også tid til at drøfte burger-anmeldelser og selvfølgelig at tage en tur med Tiprunden.

 

LINKS

Spark-forstærkeren

Too Good To Go

Burgerrank.io

 

TIPS

Adam: Chat-appen Discord er fantastisk som familieintranet

Jeppe: Crazy YouTube-kanal med videoer af indiske traktorer, der sidder fast i mudder(!)

Anders: "Amazon Unbound" af Brad Stone (2021) – om techgiganten Amazon og den kontroversielle direktør Jeff Bezos

Carl Johan: Benedict Evans nyhedsbrev - tech, politik og det løse

 

PRAKTISK


DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk