Normalt gør vi det jo på den måde, at vi giver udfordringer som en slags stafet, hvor Jeppe giver en opgave til Adam, der giver en opgave til Anders, der giver en opgave til Jeppe.
Men denne gang har vi gjort det lidt anderledes, fordi det er Anders’ sidste episode med udfordringer.

Så Anders har fået lov til at vælge en opgave til både Adam og Jeppe – altså forskellige opgaver, som ingen af de to kender til på forhånd. Til gengæld har Adam og jeg så sammen valgt en udfordring til Anders.

Lyt med for at få afsløret udfordringerne og høre om resultatet...
Og til sidst er der naturligvis tiprunde.

 

LINKS

Portcaster fra Centrance

Topic modelling-algoritmer


Double Take fra Filmic – mobilvideo på iPhone

Jeppes video

DaVinci Resolve 17 - gratis videoredigering (Linket er udløbet pr 5/1 2022)

TIPS

Adam: Legends of Runeterra

Jeppe: Lost in Space sæson 3 (mere om LIS her)

Anders: Devs – kan nu ses på Disney+

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden. Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.  Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag. Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk