I denne episode af DataSnak ser Jeppe og Adam på fremtiden for podcasten efter de har sagt farvel til Anders.

Det er blevet 2022 og med skiftet i værter er det også tid til at se lidt nærmere på indholdet af DataSnak. Hvilke områder vil vi lægge vægt på fremover? Hvordan vil tingene ændre sig? Og hvilke dele af DataSnak vil ikke ændre sig?

Vil du være med i bogklubben? Vi læser "Out of Office: The Big Problem and Bigger Promise of Working from Home". Find den her:

Saxo: https://www.saxo.com/dk/out-of-office_charlie-warzel-anne-helen-petersen_paperback_9780593460382

Amazon
https://www.amazon.com/Out-Office-Problem-Promise-Working-ebook/dp/B08PCNQY35/

Supplerende links:

Link til artiklen om at trække vejret
Link til at blive medlem af Discord-serveren  - https://discord.gg/QJeXHAQNjF 

 

Tiprunde:

Adam - Arcane på Netflix
Jeppe - Landscapers på HBO Max

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com