Sidste år foregik generalforsamlingerne som digitale online møder på grund af Corona-pandemien, men i år er håbet, at de kan afvikles fysisk.

 

- Selv om der er mange fordele ved digitale arrangementer. Så ved vi, at mange medlemmer ser frem til at kunne mødes med kollegerne til den årlige generalforsamling, hvor deres arbejdsliv er i fokus, og de kan komme med input til, hvad, de synes, det er vigtigt, at deres lokale fagforening arbejder med, lyder det fra Marianne Køpke, afdelingsformand for HK MidtVest.

 

Nærbillede af mikrofon i mødelokale, hvor man ser deltagerne sløret i baggrunden.

 

Udskiftning på posterne

Ved generalforsamlingerne i de fire sektorer er der valg til bestyrelserne, og der er lagt op til udskiftning på flere af posterne.

 

HK Handel MidtVest:

Tirsdag 1. marts 2022 skal der vælges ny formand, når HK Handel MidtVest har generalforsamling i HK-Huset i Herning.

 

Susanne Sommerlund fratrådte i efteråret formandsposten. Konstitueret formand Gurij Tanja Lund Pedersen stiller op til posten som formand. Desuden stiller Liselotte Børsting, konstitueret næstformand, op til næstformandsposten.

 

Meld dig til generalforsamlingen i HK Handel MidtVest

 

HK Kommunal MidtVest:

I HK Kommunal er der lagt op til kampvalg om næstformandsposten, når der onsdag 9. marts er generalforsamling i BDO Lounge i Viborg.

 

Den nuværende næstformand Lene Rasmussen genopstiller, men Lena Smed har også meldt sig som kandidat.

 

Meld dig til generalforsamlingen i HK Kommunal MidtVest

 

HK Privat MidtVest:

Tirsdag 15. marts er der generalforsamling i HK Privat MidtVest i Fagforeningshuset i Viborg. Her genopstiller Bjarne Papsø til posten som næstformand, og endnu har ingen andre kandidater meldt sig.

 

Til generalforsamlingen er i øvrigt inviteret de to kandidater, der ved den ekstraordinære kongres lørdag 2. april stiller op til næstformandsposten i HK Privat Danmark. Det er Christina Madsen Kristiansen og Gitte Geertsen. Posten er blevet ledig, efter Anja C. Jensen i oktober 2021 blev valgt som forbundsformand for HK. Så kom og mød kandidaterne.

 

Meld dig til generalforsamlingen i HK Privat MidtVest

 

HK Stat MidtVest:

Der skal også vælges ny næstformand i HK Stat MidtVest, der har generalforsamling onsdag 16. marts i HK-Huset i Herning. Heidi Hensgen Kjær genopstiller ikke til posten. I stedet har Heidi Søgaard Madsen meldt sit kandidatur.

 

Fælles for de fire sektorer i HK MidtVest er, at der kan komme flere kandidater til posterne helt frem til selve generalforsamlingerne.

 

Meld dig til generalforsamlingen i HK Stat MidtVest

 

Vær med til at vælge afdelingsformand

Deltager du i generalforsamlingen for din sektor, har du muligheden for at blive valgt som repræsentant til HK MidtVests repræsentantskabs-generalforsamling onsdag 27. april 2022.

 

Her skal der vælges ny afdelingsformand for HK MidtVest. Så vil du have indflydelse på, hvem det skal være, skal du møde op til generalforsamlingen i din sektor.

 

Marianne Køpke genopstiller ikke til posten som afdelingsformand, fordi hun har passeret aldersgrænsen for medlemsvalgte politikere i HK.

 

Kandidat til posten som afdelingsformand er i øjeblikket Inger Stranddorf, formand for HK Privat MidtVest. Men der kan komme flere kandidater til.                            

Artiklen er opdateret 31. januar 2022

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.