Det er en opfølgning på episode 140, hvor vi blev meget fascineret af ideen om den radikale gennemsigtighed i en organisation og hvordan man kan opbygge en organisation uden et fysisk hovedkvarter.

Lyttere kan hente The Remote Playbook hos Gitlab

Næste episode er det bogklub - og bogen vi skal læse er "Omstilling til Fremtiden" af Peter Hesseldahl. 

 

Tiprunde:

Jeppe - Five things on Friday | James Whatley | Substack

Adam - Reacher på Amazon Prime Video

 

 

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com