Vi tager udgangspunkt i krigen i Ukraine når vi taler med vores gæst Thomas Wittenburg om hvordan moderne teknologi har betydning for den måde krige udkæmpes og opleves på.

Følg Thomas på Twitter

TIPRUNDE

Jeppe - 1883 på Paramount+

Adam - No Mans Sky fra Hello Games 

Thomas - Podcasten War Stories

 

NÆSTE GANG

Næste episode er det bogklub - og bogen vi skal læse er "Omstilling til Fremtiden" af Peter Hesseldahl. 

 

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com