Line Brix
Line Brix, 32 år, TR for 90 kolleger i Klinik Diagnostik på Aalborg Universitetshospital.
Fotograf (c): Line Bloch Klostergaard

- Jeg blev uddannet som lægesekretær i 2012 og har arbejdet som praksis manager i en almen praksis, hvor jeg tog mig af bogføring, regnskab, koordinering, kalenderføring og meget andet. Det var forskelligartede og spændende opgaver, men jeg var kommet til det punkt, hvor jeg skulle prøve noget nyt. Det kunne have været en ny uddannelse, men jeg valgte at søge et job på et offentligt sygehus.

- Min intention var egentlig bare at koncentrere mig om min funktion i Radiologisk Afdeling og lære arbejdet på et offentligt sygehus godt at kende. Men jeg har nok aldrig kunnet lade være med at stikke snuden frem og forsøge at være med til at gøre en forskel. Jeg har været medlem af HK siden 2007 og har tidligere hørt om ”TR på vej” og syntes, det lød spændende. Da der så kom en mulighed i det nye job, kunne jeg ikke lade være med at stille mig til rådighed. Jeg ser det også som en mulighed for at få en god indsigt i min nye arbejdsplads, så jeg ikke bare tager bagindgangen ind og ud uden at møde andre end mine nærmeste kolleger.

- Jeg er TR for ca. 90 kolleger, der sidder i ti klinikker på forskellige adresser i Aalborg, Hobro og Farsø. Alle har været meget pressede under corona. Både ledere og kolleger har givet udtryk for, at de gerne vil have, at tillidsrepræsentanten er mere synlig, og jeg vil prioritere højt at komme rundt på de forskellige afdelinger. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde kollegerne. Jeg skal selv planlægge den fornødne tid til TR-arbejdet, og foreløbig bliver det en dag om ugen. Jeg har heldigvis opbakning fra fantastiske TR-kolleger.

- Fritiden? Jeg har mand og tre piger på 4, 9 og 13 år. Vi er udemennesker, biavlere og elsker hygge med familie og venner. Vi har en autocamper og to veteranbiler, ”bobler” fra 1954. Og så er jeg frivillig i Nordjyllands Beredskab, når der fx er karneval og festivaler.

Andre nye tillidsrepræsentanter

Valgt i perioden 20. januar-28. februar 2022. Der er i alt 23 nyvalgte i perioden. På listen er kun de, der har svaret på en mail, hvor de blev bedt om supplerende oplysninger.

  • Bettina Kraul, AMR og TR for 46 kolleger i Job og Socialcenteret (JOBS) i Solrød Kommune.
  • Bjørn Tell, TR for ca. 40 skolesekretærer og administrative medarbejdere på skolerne i Helsingør Kommune.
  • Dorthe Westergren, TR for 17 kolleger i Senior og Omsorg, Aalborg Kommune.
  • Ellen Madsen, TR for mindst 27 kolleger (arbejdspladsen er ny og i vækst) i den regionale sterilcentral på Rigshospitalet.
  • Gitte Petersen, AMR og TR for 31 lægesekretærer i afdeling M, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Region Hovedstaden
  • Janni Højriis, TR for ca. 80 kolleger på Jobcenter Thisted.
  • Jens Zimmer, TR for 31 kolleger i Senior og Omsorg, Aalborg Kommune.
  • Kirsten Bastholm, TR for 14 kolleger i Visitationen, Brønderslev Kommune.
  • Marie Haahr Mikkelsen, TR for 16 kolleger i Boliger og Økonomi, Aarhus Kommune.
  • Stefan Lindblad, TR for 14 kolleger på Aalborg Forsyning, Renovation.