På programmet for 2022 finder du 27 forskellige kurser og 12 akademiuddannelser. De er specielt udviklet  til dig, der er laborant, bioanalytiker eller beskæftiget med andet laboratoriearbejde.

Pipette og reagensglas

Undervisningen foregår på Zealand, Maglegårdsvej 2 i Roskilde. Ved aftenhold starter undervisningen kl. 15.55.

Se hele programmet her på siden – og klik på linkene for at læse mere og tilmelde dig.

Oversigten er den 3. juni 2022 opdateret med nye datoer for:
Kurserne: Western Blot og SDS page, grundlæggende – HPLC teori – HPLC hands on – Det mikrobiologiske QC-LAB – Vurdering af mikrobiologiske analyseresultater i fødevareindustrien.
Akademiuddannelserne: Mikrobiologi – Indledende biokemi.

Husk at skrive den ønskede dato ved tilmelding, hvis der er 2 mulige kursusperioder.

Kursusprogram 2022

Kurser uden tilskud. T = Kursus uden øvelser – kun teori / P = Kursus med teori og praktiske øvelser 

KURSUS FORÅR EFTERÅR PRIS
Bioteknologi CRISPR – afholdes på Panum Instituttet (T)

13.9

4.995

PCR teknik, grundlæggende
(T og P)

20.9

4.995

Basal lægemiddellære (T) 28.9 - 29.9

7.495

ELISA (T)

1.11

4.995

Elekroforese (T) 27.10

4.995

Western Blot og SDS page, grundlæggende
(T og P)
1.12

4.995

Grundlæggende kloningsteknik
(T og P)
9.11 - 10.11 7.495
qPCR og Real time PCR
(T og P)
3.10

4.995

DNA og RNA oprensning (T og P) 4.10

4.995

Moderne DNA sekventering (T og P) 5.10

4.995

Bioinformatik (T) 1.3 - 2.3. 2023 Kun forår

7.495

Celledyrkning – Dyrkning af humane celler(T og P) 15.6 - 16.6 29.11 - 30.11

8.495

Proteinoprensning på Äkta, teori og strategi (T) 2.11

4.995

Proteinoprensning på Äkta, hands on (P) 3.11

4.995

Analytisk kemi HPLC metodeudvikling (T) 11.10

4.995

MS (og GC-MS samt HPLC-MS) (T) 25.10

4.995

GC Teori (T) 8.11 - 9.11

7.495

GC hands on (P) 10.11

4.995

HPLC teori (T) 8.6 - 9.6 18.1 - 19.1 2023

7.495

HPLC hands on (P) 10.6 23.1 2023

4.995

Mikrobiologi Det mikrobiologiske QC-LAB (T og P) 1.11

7.500

Vurdering af mikrobiologiske analyseresultater i fødevareindustrien (T) 16.3 2023 Kun forår 6.300
Patogene bakterier i fødevarer (T) 27.9

4.995

Statistik Statistik, grundlæggende (T) 8.9

4.995

Andet Laboratorieberegninger (T) 12.10 - 13.10

7.495

ISO 17025 Akkreditering (T) 22.11

4.995

GLP grundlæggende (T) 8.11

4.995

Mærkning af blandinger efter CLP-reglerne - Blended learning (T) 27.9 + 12.10

7.495

Akademiuddannelser 2022

Uddannelser med tilskud. Der er fremmøde 1 gang om ugen.

UDDANNELSE UDDANNELSE EFTERÅR PRIS
AU Proces-, Laboratorie- og Fødevareteknologi Måleteknik, aften 1.9 - 1.12
Eksamen 15.12

8.700

Proces og metode, aften 7.9 - 23.11
Eksamen 7.12

8.700

Mikrobiologi, dag 28.9 - 23.11
Eksamen 7.12

5.300

Fødevaresikkerhed (industriel), aften 23.8 - 29.11
Eksamen 13.12

8.700

Fødevareteknologi, aften
23.8 - 29.11
Eksamen 13.12

8.700

AU Ernæring Ernæring og sundhed, dag 29.9 - 1.12
Eksamen 15.12

6.800

Fødevaresikkerhed (detail), dag

13.9 - 15.11
Eksamen 29.11

6.800

AU hygiejne og rengørings-teknologi  Projektering af rengørings- og hygiejnerelaterede serviceydelser, dag

Ikke fastlagt

7.800

Indledningsfag

Indledende biokemi, dag 19.9 + 26.9 + 3.10

3.750

Indledende kursus i kemi, aften 8.8 - 12.9

3.750

Indledende kursus i matematik, aften 10.8 - 14.9

3.750

Vejledning om efteruddannelse

Det kan svært af finde rundt i efteruddannelsessystemet.

Kontakt kursuskonsulent Kaj Reiter på kare@zealand.dk eller mob. 5076 2669, hvis du vil vide mere om mulighederne for efteruddannelse hos Zealand.


Få også overblik over dine muligheder for uddannelse her på HK.DK