Jeppe og Adam har læst Peter Hesseldahls bog: "Omstilling til fremtiden: Når teknologi bliver levende og liv bliver teknologi". Det bliver til en samtale om teknologi, miljø, ulighed, cirkulær økonomi og en mulig fremtid der, måske, ser lys ud.

Næste bog i bogklubben bliver A Thousand Brains: A New Theory of Intelligence af Jeff Hawkins. Find den på Amazon, Saxo eller hvor du ellers køber dine bøger.

TIPRUNDE

Jeppe - Podcasten "Ramt af Kunst" på DR Lyd

Adam - Jorden rundt i 80 dage fra BBC - kan ses på DRTV (Linket er udløbet pr 5/9 2023)

NÆSTE GANG

Som indrømmet i podcasten så er Jeppe og Adam virkelig ringe til at koordinere kalendere - så vi er ved at rydde op i vores kalender-fuckup .... om det lykkes finder du ud af i DataSnak 144. 

 

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF
DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.
Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.
Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com