Vi kommer vidt omkring i emnerne, så der skulle være noget for enhver smag. Fra en app der hjælper dig med at komme sikkert hjem over vild 3D teknologi til svaret på det ældgamle spørgsmål: "Hvor mange møder er møder nok?". Og en masse andet + tips.

 

MASSER AF LINKS

LetUsKnow - Datalogistuderendes nye app følger dig sikkert hjem (SDU.DK)
NeRF Research Turns 2D Photos Into 3D Scenes | NVIDIA Blog
Are office meetings a waste of time? (Linket er udløbet pr 13/4 2022)
The Surprising Impact of Meeting-Free Days

 

TIPRUNDE

Adam - Teams smarte måde at vise dig i din præsentation (Linket er udløbet pr 13/4 2022)
Jeppe - Varbergs Danmarkshistorier på Radio 24/7 (Linket er udløbet pr 13/4 2022)

 

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.
Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.
Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.
Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.
Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com