Nu er det igen tid til HK Kommunals store konference Fag & Fremtid. Den seneste var i 2018. Siden da har den været aflyst pga. corona.

Temaet for Fag & Fremtid 2022, der afvikles 6.-7. september i Odense er ”data” i en meget bred vifte af betydninger: Registreringspraksis, dataforståelse, hvordan sikrer du god datakvalitet, dataetiske værktøjer, kompetencer og roller i dataarbejdet, misforståelser af GDPR, analyse og effektmåling, ledelsesinformation med data, visualisering af og storytelling med data og mange flere.

Kort sagt: Emner, som alle HK’er bør have indsigt i. Derfor burde det også være en let sag at overbevise din leder om, at du og en stor flok af dine kolleger skal med til Odense, så I bliver endnu bedre til at bringe data i spil. Mangler du argumenter, kan du finde ”Fem argumenter til chefens hjerte” på konferencens hjemmeside.

Plakat til opslagstavlen

Åbningen af tilmeldingen bliver omtalt i medlemsnyhedsbrevet på torsdag. Som TR kan du være en stor hjælp ved udbredelsen af kendskabet til Fag & Fremtid 2022 ved at printe og opsætte plakater på relevante opslagstavler. Den findes i to størrelser afhængigt af, hvor god plads der er. Hent plakaterne her:

Lille plakat i A4

Stor plakat i A3

Fag & Fremtid 2022

Praktisk information

Tirsdag den 6. september kl. 10.00 til onsdag den 7. september kl. 13.30 på Odeon i Odense

Tilmedlingsfrist: 26. juni 2022

Konferencepris

For medlemmer af HK:
2.900 kr.
For øvrige deltagere:
5.700 kr.

Konferenceprisen dækker konferencedeltagelse, fuld forplejning, middag, musik samt materialer. Prisen er eksklusive hotelovernatning.

Tjek Fag & Fremtid på Facebook, hvor der løbende vil komme nyheder

Har du spørgsmål ang. tilmelding, priser, hotel m.v. kontakt KongresKompagniet