Vores gæst er Malte von Sehested der kender til forsøget med faget indefra. Det kommer til at handle om organisering, faglighed, kompetencer, timeantal... og hvorvidt vi alle sammen skal lære at programmere.

 

Links:

Malte von Sehested på Twitter: @maltexDK

Folkeskolen:Lærere: Derfor skal teknologiforståelse både have eget fag og integreres i fagene

UVM:Erfaringerne fra forsøg med teknologiforståelse i folkeskolen er landet

 

Tiprunde:

Adam: Podcasten Øl og Ævl

Jeppe: DR.TV - Smagen af Danmark

Malte: Bernard Cornwell: Saksernes fortællinger

 

 

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com