Elever har brug for gode elevpladser – og gode arbejdspladser har brug for dygtige elever. Det sætter vi fokus på ved igen at kåre Årets elev og elevplads indenfor kategorierne:

  • Økonomi
  • Revision
  • Administration
  • Spedition

Læs mere om priserne her

Vigtigt fokus på fremtidens medarbejdere

De to dommere, Esben Hansen og Mai Nielsen, glæder sig begge til at få en masse indstillinger fra elever og elevpladser i hele regionen.

Esben Hansen arbejder som organiser i HK Sjælland og er formand for Lokalt Uddannelsesudvalg Roskilde Handelsskole og Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.

Mai Nielsen arbejder som team leader finance hos Bewi Denmark i Holbæk og er repræsentant for Dansk Industri i Lokalt Uddannelsesudvalg Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.

Tre skarpe til Mai Nielsen, dommer til kåringen af Årets elev og Elevplads 2022

Mai Nielsen 

Hvorfor er det vigtigt at uddele en pris som årets elev/elevplads?

- Jeg synes, det er vigtigt at sætte fokus på elever og elevpladser. Virksomhederne må have fokus på selv at uddanne den næste generation af medarbejdere. Derfor synes jeg også, det er vigtigt at sætte fokus på de virksomheder, der har gjort et ekstra arbejde i at være en god arbejdsplads, hvor eleven har været i fokus, og hvor man har været god til at styrke deres faglighed.

Hvorfor har du valgt at blive dommer?

- Jeg mener, det er en spændende opgave, hvor jeg vil få mulighed for at kigge ind i andre virksomheders måde at løse arbejdet med elever. Som en god mulighed for selv at få idéer til at skabe det bedste miljø og de bedste betingelser for fremtidige elever på min arbejdsplads.

Hvad, mener du, er en god elevplads?

- Et sted, hvor man motiverer eleven til at gøre en forskel og være nysgerrig på nye løsninger. Hvor der er et ekstra godt samarbejde mellem elev og arbejdsgiver, og hvor arbejdsglæde og arbejdsmiljø er i højsædet. Hvor der afsættes god tid til at arbejde med eleven og sikre, at de får den bedst mulige uddannelse. Hvor man er kreativ og tænker ud af boksen med opgaver, som måske ligger ud over, hvad elever normalt har af arbejdsopgaver.

Har I en dygtig elev, eller har du selv alletiders elevplads? Så kan du indstille til priserne fra den 12. september og frem til den 21. oktober kl. 12.

Indstil til årets elev her

Indstil til årets elevplads her