Kære alle medlemmer af HK Stat Nordjylland

HK Stat Nordjylland ønsker dig og dine nærmeste nogle hyggelige juledage og et rigtigt godt og lykkebringende nytår, med tak for godt samarbejde i 2022.
Jonna Vestergaard, formand for HK Stat Nordjylland.
Jonna Vestergaard, formand for HK Stat Nordjylland. 

Jeg ved ikke, hvordan I har det, men jeg synes altid at december kommer hurtigere end forventet og juletravlheden trænger sig på. Men december er jo også måneden med levende lys, hygge og samvær med familien – og lige om lidt står der et nyt og ubrugt år og venter forude.

2023 er året hvor vi atter kommer ud og indsamler overenskomstforslag fra jer i forhold til OK24, så tænk allerede nu over hvad du har af ønsker og krav til en ny overenskomst. 

HK Stat Nordjyllands årlige generalforsamling holder vi tirsdag den 21. marts 2022 i Europahallen, sæt allerede kryds i kalenderen nu. Du vil selvfølgelig også få en invitation fra os med det nyhedsbrev der kommer efter nytår, så hold øje med det. 

På generalforsamlingen får du ikke blot indflydelse, du møder også mange andre statsansatte i Nordjylland og hvis du tager dine kollegaer under armen, så sørger vi for at I kommer til at sidde sammen arbejdspladsvis, på den måde får man samtidig en aften med god kollega-karma-hygge. 
Der er selvfølgelig også både god mad og underholdning. Vi glæder os rigtig meget til at se jer til generalforsamlingen og til et eller flere af de andre arrangementer vi holder i 2023.

Nyt år med nye muligheder

Med nytårets komme er det jo også højtid for nytårsforsætter. Skal 2023 for eksempel være året, hvor du udvikler dine kompetencer, så du bliver en endnu mere funklende faglig stjerne på arbejdsmarkedet? Eller skal 2023 være året, hvor du sætter mere fart på din lønudvikling – og bruger en rigtig god lønindstilling, som affyringsrampe for lønstigninger i det nye år? Eller vil du bruge det nye år til at engagere dig i nogle spændende opgaver i din HK-klub – og måske stille op, når du og kollegerne skal vælge tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller klubbestyrelsesmedlemmer? 

Jo, nytåret sætter naturligt fokus på fremtiden – også når det handler om dit professionelle arbejdsliv. Husk at du altid kan bruge HK, hvis du får brug for rådgivning og sparring til dine fremtidsdrømme – og deres virkeliggørelse…

Endnu engang de allerbedste ønsker om en god jul og et godt nytår.

De bedste julehilsner

Jonna Vestergaard, 
Formand for HK Stat Nordjylland

Julekort fra HK - Julen 2022