I denne episode har vi besøg af Anders Kristian Munk der er lektor i techno-atropologi på Aaborg Universitet, og leder af MASSHINE, der er Aalborg Universitets hub for computationel SSH. Det bliver en snak om. hvad en algoritme egentlig er, om aktindsigt, eksperimentel forskning, og hvorfor TikTok viser netop DEN video.

 

 

 

LINKS

 

TIPRUNDE

 

EfterDataSnak

I EfterDataSnak - der starter 57.08 - taler vi om Onkel Reje, Google I/O, abonnementer på software og meget andet.

 

EFTERLINKS

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com