Ung kvinde

Kære medlem af HK Kommunal Østjylland.

Vi lever i en tid med stor usikkerhed på det kommunale område med evigt tilbagevendende spareøvelser og trusler om at nedlægge jobcentrene. Det kan være utrygt, selv om man er dygtig til sit arbejde, og det ved vi, at vores medlemmer er. I sådan en tid kan du med fordel se på, hvor der er mangel på arbejdskraft og overveje, om du kan efteruddanne dig i en tryggere retning.

I HK Østjylland ved vi, at der bliver massiv mangel på arbejdskraft blandt socialformidlere de kommende år. Derfor kan det være oplagt for at efteruddanne sig til socialformidler på fuld tid eller ved siden af dit nuværende arbejde. Kompetencefonden i HK Kommunal dækker endda 100% af udgifterne.

Vi vil gerne bede dig bruge 3 minutter på denne survey. Du kan med dine svar klæde os på til at kunne hjælpe dig bedre – og deltage i konkurrencen om en middag for 2.

Svar nu