I denne episode af DataSnak ser vi på hvordan det kan skubbe yderligere på den digitaliseringskløft vi allerede ser mellem de virksomheder der investerer i teknologien og alle dem der ikke kan eller vil. Hvad kommer det til at betyde - og hvad kan vi gøre for at bygge broer over kløfterne. Det handler om efteruddannelse, oplysning, oplevet værdi og om at betale af på en gammel IT-gæld i de små og mellemstore virksomheder.

 

 

TIPRUNDE

Jeppe: The Bear - Disney+

Adam: A Storm Foretold - det amerikanske oprør | Se online her | DRTV

 

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com