billede af josephine

For 35-årige Josephine Ravnsgård Hjerrild er det rigtig rart at vide, at hun ikke behøver at lægge hele sit budget om, hvis hun skulle være så uheldig at blive fyret.  

- Jeg arbejder i fødevarebranchen, hvor det går godt. Og lige nu er jeg på barsel, så jeg er vist så helgarderet i mit job, som man kan være. Alligevel er det fedt at vide, at jeg har en lønforsikring, siger Josephine Ravnsgård Hjerrild, mor til to og kvalitetsassistent hos Döhler Denmark A/S.
Efter hendes mening er det meget tryghed, man får for få kroner. Som HK Privat-medlem koster lønforsikringen 79 kroner pr. måned.

- Lønforsikringen giver en masse tryghed i hverdagen, selv om man ikke lige har brug for den. Tanken om, at jeg har en lønforsikring, giver en rar fornemmelse i maven, konstaterer hun.
Josephine Ravnsgård Hjerrild fortæller, at hun og kæresten er fornuftige typer, der afvikler så meget gæld som muligt på det hus, de lod bygge for 4 år siden. Samtidig sparer parret op til ting og låner ikke til forbrugsgoder. 

- Men med HK Kollektiv Lønforsikring er vi helt 100 procent sikre på, at vi ikke kommer til at gå bekymrede i seng og tænke på, om vi skulle sælge bilen eller tage lån i huset, hvis jeg blev ledig. Især efter jeg har fået et lønhop, vil der nemlig være et pænt dyk nedad til dagpengesatsen. Så der er fuldstændig ro på den økonomiske front. Det er rart.