HK.dk logo

VÆLG DIT MEDLEMSKAB

Dit medlemskab skal dække dit behov lige nu – og på sigt. Og da det er svært at spå om fremtiden, er både a-kasse og fagforening det sikre valg for dig. Husk at vælge ’Studerende og elever’, hvis du er under uddannelse.

Fagforening +     A-kasse

Fra 935,-/md.

Med både HK’s a-kasse og HK’s fagforening står du stærkt i dit arbejdsliv. Vi sikrer dine rettigheder, forhandler dine vilkår og sørger for, at du har de bedste muligheder for din karriere.

 • Fagforening med specialiseret viden om dit fag og rettigheder
 • En billig a-kasse, der kender dit fag og jobmuligheder
 • Gratis juridisk hjælp

fagforening

Fra 443,-/md.

HK’s fagforening står ved din side gennem hele dit arbejdsliv. Vi sikrer dine rettigheder, forhandler dine vilkår og sørger for, at du har de bedste muligheder for din karriere.

 • Fagforening med specialiseret viden om dit fag og rettigheder
 • Gratis juridisk hjælp
 • Hjælp til lønforhandling

A-kasse

Fra 488,-/md.

Dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig – og din vej til en karriere fuld af udvikling og vejledning. Også med efterlønsordning.


 • Få op til 18.113 kr./md.
 • Rådgivning om job og karriere
 • En af Danmarks billigste

Studerende og elever

Fra 0,-/md.

Er du medlem af HK, er du bedre stillet end andre studerende. For du får masser af fordele til studiet. Fx kurser, netværk, billige forsikringer og meget mere!

 • Kurser og netværk
 • Rådgivning inden for dit fag
 • Sikkerhed efter studiet

Flere fordele for 95 kr./md. 

Få juridisk hjælp, adgang til rabatter og fortsæt dit medlemskab til kun 95 kr. efter uddannelsen, indtil du får et job.

Annuller

Der er mange penge at spare for medlemmer af HK

Du kan fx spare penge på biograf, koncert, teater, ferieboliger og rejser. Og alle HK’s medlemmer får mindst 10% i rabat på alle privattegnede forsikringer hos Alka.

Medlemmer sparer i snit
3.000,- på forsikringer

For medlemmer i HK koster tryghed i hverdagen ikke meget. Du får nemlig så billige forsikringer, at besparelserne gør dit HK medlemskontingent langt billigere.

Indboforsikring til 110,- om måneden


Få en indboforsikring hos Alka, der er 40% billigere end gennemsnittet – nemlig kun 110 kr. om måneden. Der er intet loft på værdien af indboet, og den dækker alt fra indbrud, hærværk og cykeltyveri til ansvarsforsikring, retshjælp og skader på grund af brand, storm og vand.

Visse Kritiske Sygdomme til 52 kroner om måneden


Forsikringen Visse Kritiske Sygdomme sikrer dig et godt økonomisk grundlag, hvis uheldet skulle ramme. Forsikringen dækker 21 forskellige diagnoser fx blodprop i hjertet, ondartede kræftformer og hjerneblødning/blodprop i hjernen. Som noget særligt har Visse Kritiske Sygdomme en børnedækning, der træder i kraft, hvis medlemmets barn/børn rammes af en af de omfattede diagnoser. 

Ulykkesforsikring


For 45 kr. om måneden kan du få en ulykkesforsikring, der dækker, hvis du er ude for en ulykke og får varige mén, får skader på dine tænder eller dør som følge af en ulykke. Forsikringen dækker også behandling hos fysioterapeut og hjemtransport fra ferie i EU for hele din husstand. Du er dækket døgnet rundt og i hele verden.

Ungdomsforsikring til dig under 30 år


Vi ved, at du som ung har mange interesser og drømme, men ofte også en stram økonomi. Uforudsete udgifter kan hurtig sætte en stopper for det, du gerne vil. Som medlem af HK kan du få den særlige ungdomsforsikring hos Alka fra kun 83 kr. om måneden. Forsikringen dækker alle dine ejendele – og din cykel ved fx tyveri, brand og vandskade. Og den inkludere retshjælp og ansvarsforsikring. Du kan fx også vælge rejsedækning i hele verden året rundt og en udvidet elektronikdækning.

Lønforsikring

Privat ansatte


Er du privat ansat, kan du købe en lønforsikring gennem HK, der dækker op til 80% af din løn – og med en dækningsperiode på op til 12 måneder. Prisen afhænger af, hvor meget du tjener i dit nuværende job.

Offentligt ansatte


Er du offentligt ansat og i arbejde, får du automatisk en lønforsikring med, når du melder dig ind i både HK og Hk’s a-kasse. Forsikringen supplerer dine dagpenge, så du får 80 procent af din hidtidige løn i et halvt år, hvis du bliver afskediget – dog fraregnet et beløb svarende til arbejdsmarkedsbidrag. Prisen er kun 41 kr./måneden for ansatte i kommuner og regioner og 50 kr. for ansatte i staten, og prisen bliver lagt oveni i dit kontingent til HK.

9% BONUS i forbrugsforeningen

Hvis du melder dig ind i forbrugsforeningen, kan du få bonus i mere end 4.600 butikker, kæder og virksomheder. Du får typisk 9% i bonus.

Rådgivning til HK-medlemmer
Testaviva - HK Fagforening

GRATIS RÅDGIVNING OM TESTAMENTE

Få overblik over, hvad der skal ske med værdier, gæld og formue, hvis du og din partner går fra hinanden – eller ikke er her længere. På testaviva.dk kan du som medlem af HK oprette et juridisk gyldigt dokument og få op til 5 timers gratis rådgivning.

Billån
Billige billån

Billige billån

Arbejdernes Landsbank har sænket priserne på billån ekstra meget for medlemmer af HK fagforening. Som medlem kan du derfor få et af Danmarks billigste billån.

Rabat på underholdning
og ferier

Som medlem hos HK får du rabat og fordele på en masse spændende oplevelser indenfor film, rejser, musik, teater, sport, forlystelser m.m. gennem vores samarbejdspartner Billetsalget.dk. Du bestiller og betaler selv billetter, og du er selvfølgelig velkommen til at invitere familie og venner med.

SE DE AKTUELLE TILBUD OG RABATTER PÅ UNDERHOLDNING OG REJSER

SE FERIEHUSE TIL HK MEDLEMMER

TILMELD DIG NYHEDSBREV PÅ MIT HK OG FÅ KONTANTE MEDLEMSFORDELE I DIN MAILBOKS

Se listen over HK's aktuelle samarbejdspartnere.

Brug for HK?

Ring til os

FAGFORENING

7011 4545
Lukket for i dag

Tirsdag 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag 8-17
Fredag 8-16
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

A-KASSE

7010 6789
Lukket for i dag

Tirsdag 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag 8-17
Fredag 8-16
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Brug for HK?

Ring til os

FAGFORENING

7011 4545
Lukket for i dag
Tirsdag 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag 8-17
Fredag 8-16
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

A-KASSE

7010 6789
Lukket for i dag
Tirsdag 8-17
Onsdag 8-17
Torsdag 8-17
Fredag 8-16
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk