HK.dk logo

Vi har mere end 100 års erfaring

Og det betyder, at der skal noget til at ryste os. Det betyder, at vi kender alt til de udfordringer, du kan løbe ind i. At vi kan sikre dig de bedste arbejdsvilkår - og allerede har forhandlet stærke overenskomster og ordentlige arbejdsvilkår i flere årtier. Det betyder, at vi har alle forudsætninger for at udvikle dig, både fagligt og personligt, så du er bedst muligt kvalificeret på fremtidens arbejdsmarked. 100 år har givet os den viden, der i dag lægger vægt bag ordene "Sammen er du stærkere" - og ruster os til at erobre fremtiden sammen med dig.

En moderne fagforening i en moderne tid

Det gælder om at skabe en karriere for sig selv fuld af fremdrift og succes - og på et arbejdsmarked i hastig og evig forandring. En moderne fagforening er derfor ikke alene til for at sikre medlemmernes rettigheder og vilkår, men skal også udvikle medlemmerne og hjælpe dem til at stå stærkest muligt i deres arbejdsliv. HK's mærkesager er derfor meget mere mangfoldige end tidligere. Vi tror på fællesskabet. Vi tror også på den enkelte.

I HK arbejder vi for:

At vise karriereveje for vores medlemmer / Være med til at udvikle de uddannelser, vores medlemmer har brug for i fremtiden / Sætte spot på de kompetencer, arbejdsmarkedet tørster efter nu i årene fremover / Markedsføre vores medlemmer bedre. Vise hvor dygtige de er, og hvor meget de kan / Styrke indsatsen for et bedre arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne / Værne om og udvikle arbejdsvilkår og rettigheder

... alt sammen, så du kan stå stærkere på fremtidens arbejdsmarked

Er du OK?

Hver dag, uge og år har du glæde af en lang række rettigheder i dit arbejdsliv. Men hvilke er vedtaget ved lov - og hvilke er sikret gennem overenskomsten?

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk