Bliv et af Fremtidens Talenter

Fremtidens Talenter er HK`s udviklingsprogram for unge. Læs her hvad det giver dig af fordele. 

DU FÅR SPÆNDENDE ARRANGEMENTER, KURSER, FOREDRAG OG WORKSHOPS.

Det kan fx være studiestartsteknik, eksamensforberedelse eller præsentationsteknik. Men du kan også få tilbudt kurser inden for netop dit fag. Fx tilbyder vi særlige kurser til studerende grafikere, datamatikere og laboranter.

Fortæl din nye unge kollega om HK - formentlig har ingen andre gjort det. 

DU FÅR LOKALE STUDENTERUDVALG OG BESTYRELSER PÅ STUDIESTEDER

På nogle studiesteder findes der lokale studenterudvalg. Det er en fordel fordi de sikrer dig en ekstra god studietid. Det gør de ved at tilbyde gratis kurser på netop dit studie, som kan give dig det faglige eller personlige løft, som du har brug for. Samtidig kan vi igennem bestyrelsesposter på studiestederne sikrer at uddannelsen forbereder dig bedst muligt på fremtidens arbejdsmarked.

SUPER BILLIG FORSIKRING

Når du melder dig ind i HK kan du få en ungdomsforsikring hos Alka til 127 kr/md. Så er du sikret, hvis cyklen bliver stjålet eller kollegieværelset plyndret. Det er unikt at Alka tilbyder månedlig betaling og samtidig er forsikringen sumløs.

ung pige
 

DET KOSTER 0 KR

Ingen er vant til at få noget gratis. Men fordi HK er Danmarks næststørste fagforening og a-kasse vil vi gerne hjælpe vores unge medlemmer godt på vej. Så du får altså kurser, faglige input, indflydelse og, adgang til billige forsikringer for 0 kr.

HVEM ER MEDLEM?

HK er fagforening for unge inden for en lang række af både offentlige, merkantile og praktiske uddannelser. Fremtidens Talenter er for dig, der er studerende, elev eller fritidsjobber og medlem af HK. Ved at være en del af Fremtiden Talenter får du stillet HK’s ressourcer til din rådighed, så du har de bedste muligheder på fremtidens arbejdsmarked.