Du kan i øjeblikket ikke logge ind med NemID på Mit HK , det skyldes en fejl hos NemID.
Du kan logge ind med brugernavn/adgangskode, hvis du tidligere har oprette en, eller du kan anvende MitID
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med NemID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med NemID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med NemID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
HK’s vejledere er klar ved telefonen hverdage kl. 13-16.
De statslige overenskomstparter – Moderniseringsstyrelsen og Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU) – har aftalt, at ledere og medarbejdere på alle statens arbejdsplader bevidst skal prioritere en øget kompetenceudvikling.
Aftalen giver både samarbejdsudvalget, ledelsen og medarbejderne vigtige roller i kompetenceudviklingsprocessen.
Nye kompetencer kommer ikke kun af formel uddannelse. Derfor har HK Stat og Moderniseringsstyrelsen også indgået en aftale om mobilitet, som skal fremme mulighederne for jobbytte og jobrotation. Læs mere i bilag 3 side 40 i organisationsaftalen.
Ud over interne jobrokeringer har mange institutioner aftalt i Samarbejdsudvalget, at du kan få tjenestefrihed uden løn i en periode i forbindelse med, at du ønsker at skifte job. Den mulighed kan være god at have, hvis du har søgt et andet fast job og ønsker et sikkerhedsnet.
Stadig flere medarbejdere samarbejder tæt i teams eller grupper. Her kan det være oplagt og tidsbesparende at gennemføre udviklingssamtaler som gruppesamtaler (GRUS).
Målet med gruppeudviklingssamtalen er at udvikle både de konkrete arbejdsopgaver, gruppens og den enkelte medarbejders glæde ved arbejdet, og samarbejdet samt det overordnede mål med gruppens arbejde.
En GRUS kan indeholde:
Gruppeudviklingsamtalerne munder ud i en aftale, der er baseret på en fælles vurdering af de behov, gruppen som helhed og den enkelte medarbejder har for ændringer, udvikling og uddannelse, og på mulighederne for at gruppen og arbejdspladsen kan indfri disse behov.
Gruppeudviklingssamtalen bliver til i en proces
Gruppeudviklingssamtalen er baseret på medejerskab som den væsentligste forudsætning. Derfor kan en arbejdsplads eller en gruppe ikke overtage et fuldt færdigt koncept fra andre. På arbejdsplads- eller afdelingsniveau forberedes gruppesamtalerne ved at der indgås aftaler om rammer og retningslinier for stedets gruppeudviklingssamtaler. Siden skal den enkelte gruppe forberede sin egen gruppeudviklingssamtale, så den bliver tilpasset gruppens medarbejdere, opgaver, samværsform og særlige problemstillinger.
Teksten er baseret på en indledning til GRUS fra lederweb.dk - Læs mere her om forberedelse til gruppeudviklingssamtaler
Log ind med NemID
Du kan altid bruge dit NemID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit NemID