HK.dk logo

Dit resultat

Her på siden kan du se din position ift. arbejdsmarkedets forventninger; evaluere dine styrker og svagheder ift. dine kollegers opfattelse af dig og få anbefalet en relevant uddannelse, der hjælper dig videre mod et stærkere ståsted.

Hvor er du og hvor skal du hen

Arbejdsmarkedet er i konstant bevægelse. Nye kompetencer efterspørges, mens andre træder i baggrunden. Kompetenceakserne repræsenterer de vigtigste områder inden for dit fag. Samtidig viser de den retning udviklingen går i, og hvor du placerer dig i dag.

HK-medlem

Som medlem kan du logge ind og få et mere fyldestgørende resultatDu har både analoge og digitale kompetencer

Analog

Digital

Analog - Digital

Den teknologiske udvikling spiller en stor rolle i engrosvirksomheder og det stiller krav til dine IT-kompetencer. Lagerstyring ved hjælp af robotter og RFID-chips er nogle af de teknologier, der kommer til at spille en større og større rolle. 
E-handel er for alvor slået igennem i handelserhvervet de seneste år og i en sådan grad, at der ses opbrud i gamle brancheopdelinger mellem traditionelle industrierhverv, service og handel. Kunden er blevet mere central i strategiudviklingen, hvilket betyder, at virksomhederne på tværs af sektorer opbygger samme kompetencer til håndtering af e-handel. Kompetencerne skal sikre, at virksomhederne kan håndtere betydelige produktdata samt sikre rådgivning og services i tillæg til det digitale salg og distribution. For dig betyder bl.a., at du skal have stærke it-kompetencer, være fortrolig med elektronisk kommunikation og eventuelt med forskellige digitale økonomisystemer.

 Læs mere

Du arbejder meget globalt orienteret

Lokal

Global

Lokal - Global

Overalt fusionerer engrosvirksomheder - både nationalt og internationalt. Det resulterer i færre og større koncerner - og en større eksport til udlandet. Den øgede  internationalisering af virksomheden stiller krav til dine fremmedsprogskompetencer.
Især er er det vigtigt, at du kan tale og skrive et godt engelsk. Ydermere betyder internationaliseringen, at du kan komme til at arbejde på tværs af landegrænser – og forstå og kommunikere med folk fra andre kulturer og med andre baggrunde. 

 Læs mere

Du arbejder opgaveorienteret, men kan også tænke i virksomhedsstrategi

Opgaveorienteret

Strategisk

Opgaveorienteret - Strategisk

Engroshandlen opererer i stadigt større skala. Det betyder en bevægelse væk fra små ”kuffertsalg” til større salgsprojekter og –kampagner. Og det stiller langt større krav til dine strategiske evner og brede forretningsforståelse.
Du skal kunne bidrage til at udtænke, planlægge og gennemføre et salgsprojekt. Rigtig mange søger at efteruddannelse for at kunne imødekomme de nye krav til salgsarbejdet. 

 Læs mere

Uddan dig til nye kompetencer

Arbejdsmarkedet er i stadig udvikling. Er du? For at stå stærkt i dit job, er du nødt til at rykke på dig. At udfordre din stilling og dit ståsted og erhverver dig nye kompetencer. Jo flere kompetencer du kan føje til repertoiret, jo bedre.

Som Internt salgsarbejde er Akademiuddannelsen i international handel og markedsføring en oplagt mulighed for dig. Uddannelsen giver dig et internationalt udsyn, der sætter dig i stand til at analysere, planlægge og gennemføre forskellige salgs- og markedsføringsaktiviteter på et globalt marked. Du får bl.a. viden om erhvervsret, markedsføring og salgsplanlægning. Desuden giver uddannelsen dig et solidt kendskab til salgsteknikker og salgspsykologi.

Den, der tror, han er færdiguddannet, er ikke uddannet – men færdig

(Kinesisk ordsprog)

Brug for HK?

Ring til os

HK's fagforening: 7011 4545

Åbningstid: Åben i dag 08-17

HK's a-kasse: 7010 6789

Åbningstid: Åben i dag 08-17

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

Brug for HK?

Skriv til os

Brug formularen her, så får du hurtigt svar.

SKRIV TIL OS

Følg os på Facebook

Få tips til dit arbejdsmiljø, viden om arbejdsmarkedet, karriereudvikling samt kontante medlemsfordele

Følg os

Ring til os

Fagforeningen: Mandag til torsdag kl. 8.00-17.00. Fredag kl. 8.00-16.00. A-kassen: Mandag og onsdag: 08.00-17.00 Tirsdag og torsdag: 08.00-12.00 Fredag: 08.00-16.00

HK's fagforening: 7011 4545

HK's a-kasse: 7010 6789

Tekniske problemer

Ved tekniske problemer på hjemmesiden, ring til 4437 1563. Åbent 6.00-24.00.

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk