HK.dk logo

JOB & KARRIERE

tag næste skridt og få nye kompetencer

TAG DIT NÆSTE SKRIDT

Jeg

3 ANBEFALINGER TIL DIG

Det tyder på, at du er klar til at begynde på en uddannelse. Gør det endelig – for du styrker dine kompetencer og bliver endnu mere klar til fremtidens arbejdsmarked. Derfor har vi samlet inspiration og gode råd til dig. Og har du brug for sparring, så husk at du altid kan ringe til vores karrierevejledere på Karrieretelefonen.
1
Efteruddannelse

DIPLOMUDDANNELSE FØRTE TIL DRØMMESTILLING

Studievejleder Lenda Ballum er den eneste HK'er i et team af akademikere. Hun fik jobbet, fordi hun har en diplomuddannelse i uddannelses- og erhvervsvejledning, som hun tog under sine tidligere ansættelser i uddannelsesverdenen, hvor hun har arbejdet i 22 år. 
2
Sæt ord på dig job

FORBERED DIG TIL DIN NÆSTE UDVIKLINGS-SAMTALE

Tænk dit daglige arbejde godt igennem. Overvej, hvor du gerne vil bidrage, og hvordan du vil udvikle dig i løbet af det næste år. Og hvis du drømmer om en efteruddannelse, så tag endelig også det med. 
3
HK hjælper dig i dit arbejdsliv

Hvor skal du begynde? 

Har du ingen idé om, hvilken type af uddannelse du har brug for eller lyst til at gå i gang med, så start med at kigge dig omkring på din arbejdsplads. Hvad er det for nogle arbejdsopgaver du/I løser? Hvilke opgaver er der blevet færre af, og hvilke er der blevet flere af?  
Ring til en karrierevejleder hos HK

TAL MED EN KARRIEREVEJLEDER

Overvejer du, hvad dit næste skridt skal være? Om du skal specialisere dig, læse videre eller skifte retning? Så ring til os på Karrieretelefonen – vi hjælper dig, så du bliver klogere på alle dine muligheder.

3330 4460

Karrieretelefonen er lukket. Vi har åben alle hverdage 13.00-16.00.

Forbered dig her i mellemtiden


DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk