Ring til HK's fagforening

Når du har spørgsmål til ansættelsesvilkår, kontingent, medlemskab samt samtaler i Job og vejledning

7011 4545

Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Ring til HK's a-kasse

Når du har spørgsmål til dagpenge, feriedagpenge, efterløn, jobsøgning i EØS og selvstændig virksomhed

7010 6789

Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00

Skal vi ringe dig op?

Bestil et opkald, så ringer vi til dig i det ønskede tidsrum

Bestil opkald

Husk, at du også altid er velkommen til at skrive til os

Oplever du tekniske problemer med hjemmesiden ring: 4437 1563 - åben: 6.00-24.00

HK.dk logo

TILBAGE I JOB INDEN FOR 3 MÅNEDER

Derudover hjælper vi dig også med at komme tilbage i arbejde. Med mere end 100 års erfaring med dit fag kan vi give dig kvalificeret rådgivning om jobsøgning, efteruddannelse under ledighed og meget mere. Det er bl.a. derfor, at hver 3. medlem er tilbage på arbejdsmarkedet inden for 3 måneder

BILLIG A-KASSE – MAKSIMAL TRYGHED

Havner du i en situation, hvor du pludselig står uden job, giver A-kassen dig den økonomiske tryghed, du behøver til at komme videre. Du får bl.a. kvalificeret rådgivning om jobsøgning og efteruddannelse under ledighed. Og med HK Kvikstart står vi til din rådighed indenfor 24 timer efter din opsigelse. Det er en af grundene til at hver 3. medlem af HK A-kasse er i arbejde igen inden 3 måneder.


underviser

Kurser i HK

En stærk karriere bygger på stærke kompetencer, der hele livet forfines og fornyes – og bliver til flere. Som medlem har du adgang til en lang række kurser, der udvikler din professionelle profil og ruster dig til fortsat at erobre nyt land.Onlinekurser

Vil du gerne udvikle dine kompetencer, men synes det er svært at finde tid til det - så er onlinekurser måske noget for dig. Du behøver ikke flytte vigtige møder og aftaler, eller bruge tid på transport - online kurser kan du tage når du vil, og hvor du vil. 

Studerende, computer


Samtale

Jobsøgning

HK hjælper dig med jobsøgning fra A-Z. Her finder du Danmarks største jobportal, HK JobBørs, hvor vi formidler kontakt mellem jobsøgere og arbejdsgivere og en lang række værdifulde råd om jobansøgning, CV og samtale.Uddannelse

Arbejdsmarkedet udvikler sig hele tiden, og du er nødt til at følge med udviklingen, hvis du fortsat vil være en attraktiv medarbejder i fremtiden. Samtidig udvikler du dig også for din arbejdslyst skyld. For at øge chancerne for at få nye arbejdsopgaver, nye udfordringer og måske en ny stilling. 

Eksamen


Præsentation

Din udvikling

Først når du kender dine styrker og svagheder, ønsker og forventninger kan du tage din karriere til det næste niveau. En kompetenceafklaring er individuel, og alt efter hvilken sektor af HK du tilhører, har vi udarbejdet målrettede tilbud til dig. Udvikling for ledere

Der følger mange store opgaver med lederjobbet. Du skal afskedige og ansætte medarbejdere, du skal håndtere konflikter mellem dine ansatte, og du skal motivere og styre mennesker. Gennem kurser i HK, videreuddannelse og værktøjer her på siden kan du få kompetencerne til at tackle alle disse udfordringer og blive en endnu bedre leder allerede i dag. 

Præsentation


Bøger

Kursuskatalog

Som tillidsvalgt får du adgang til en lang række gratis kurser og uddannelser, som HK stiller til rådighed for dig. Vi vil nemlig gerne have Danmarks bedst uddannede tillidsvalgte, så du er godt rustet til opgaven med at være dine kollegers repræsentant på arbejdspladsen. Klik her for at se alle HK’s kurser og uddannelser til vores tillidsvalgte.


DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk