Job og karriere

Bliv klogere på din personlighed på jobbet

Det er din personlighed, der har størst betydning, når du vil have succes med din karriere. Bliv klogere på dig selv med 10 spørgsmål, se hvad du kan gøre og få 3 stærke anbefalinger, der styrker dit arbejdsliv.

Du bliver indkaldt til brainstorming møde.
Hvad tænker du?

Næste

De 10 spørgsmål, der kan gøre dig klogere på din personlighed på jobbet, er baseret på den videnskabeligt anerkendte Big Five-teori om personlighedstyper. Resultatet af den profil, du får, giver dig derfor et billede af din professionelle personlighed – på et uforpligtende, men seriøst niveau, uden af være 100 % videnskabelig. Det er jo trods alt dig, der kender dig selv bedst. Men, hvem ved – måske finder du nye sider af dig selv?

Bemærk: For at få resultatet og vores anbefalinger vil du blive bedt om at oplyse dit navn og mailadresse.

Hov! Du kan ikke forvente at gøre karriere hvis du bruger gammel software!

Personlighedstesten på jobbet er skabt til moderne browsere. Skynd dig at hente den nyeste version af Internet rel="noopener noreferrer" ExplorerChrome eller Firefox, så du kan få adgang til testen. Det er iøvrigt altid et godt karrieretræk at være på forkant med udviklingen.

Velkommen til Personlighed på jobbet

Personlighed på jobbet er en test, som afslører din sande karrieretype og giver dig en række anbefalinger til at komme videre med karrieren.

Fortsæt til Personlighed på jobbet- og opdag nye sider af dig selv